Golf Genius
Less Work | More Fun |
More Revenue

Golf Genius is hèt software pakket om je wedstrijden snel en makkelijk te organiseren

Partners in Golf ondersteunt u bij het optimaal inzetten van de geweldige tournament management software van Golf Genius. Zoals de pay-off het al zegt is de software makkelijk te gebruiken om je wedstrijden snel en goed te organiseren. Less Work, More Fun, More Revenu

Met innovatieve technologie, een ruime keuze aan wedstrijdvormen en een uitstekende ondersteuning is Golf Genius het Toernooi management systeem dat de organisatoren en spelers ontzorgd. Door de vele features die Golf Genius biedt kunnen spelers veel meer genieten van hun deelname aan uw wedstrijden. Golf Genius is ook volledig WHS-ready en NGF proof.

Klik hier voor meer informatie over Golf Genius.

Less Work

TijdbesparingBespaar tijd door het automatiseren van de essentiële en tijdrovende taken die nodig zijn voor uw dagelijkse toernooiwerkzaamheden.

More Fun

Houd uw spelers enthousiast en betrokken door alle wedstrijdvormen die u hen biedt. Voeg meer spel beleving toe met live scoring en real-time klassementen.

More Revenue

Organiseer meer golfevenementen en creëer meerwaarde door alles aan te bieden, van professioneel scoren tot de complete opzet voor een golfevenement.

Interesse? Vraag een demo aan voor de mogelijkheden.