Lightspeed
golf | horeca | retail

Lightspeed & Partners in Golf, moderne golfbaan software

Voor de moderne golfbaan biedt Partners in golf samen met Lightspeed volledig geïntegreerde point of sale oplossingen.

Hierdoor is het mogelijk om via alle kanalen het afrekenen voor je cliënten te vergemakkelijken. Maar ook vouchers toepassen en horeca tegoeden managen. Alle gangbare betaalmethoden worden ondersteund via alle verkoopkanalen en diverse hardware. Doordat binnen alle processen de Point of Sale naadloos is geïntegreerd is kun je geen omzet of verkoopkans missen. Lightspeed point of sale ontzorgt je gehele organisatie op een eenvoudige en simpele manier en verhoogt het gemak voor de golfer.

Klik hier voor meer informatie over de Lightspeed producten.

Lightspeed | golf

Het meeste complete online software oplossing voor de golfbaan. Snel, gemakkelijk en gericht op optimale bezetting van de golfbaan. Lightspeed golf wordt internationaal gebruikt en biedt koppelingen met marketing applicaties, boekhouding, wedstrijd modules en meer.

 

Lightspeed | restaurant

Het horeca kassasysteem dat klaar is voor de toekomst. Vind je onderneming opnieuw uit met delivery, contactloos betalen en aanpasbare vloerplannen. Met het horeca kassasysteem van Lightspeed kun je alles aan, wat de toekomst ook brengt.

 

Lightspeed | retail

Bedien je klanten met hét retail kassasysteem voor de toekomst. Stoom jezelf klaar voor een nieuw retail tijdperk. De Lightspeed eCommerce oplossing en omnichannel loyalty maken het geïntegreerde retail kassasysteem van Lightspeed de technologie voor de toekomst.

 

Interesse? Vraag een demo aan voor de mogelijkheden.